Meghívó az Egis Tudományos és Technológiai Központba

2017, augusztus 10 - 19:53

Tisztelt érdeklődő!

 

Az Egis Gyógyszergyár Zrt. egyedülálló Tudományos és Technológiai Központot hozott létre a társaság budapesti székhelyén, amelybe meghívásos alapon várjuk a szakmai (orvosok, gyógyszerészek, gyógyszertári asszisztensek, hallgatók) csoportokat.

A központ 21. századi környezetet varázsolva, világszínvonalú interaktív eszközökkel mutatja be a gyógyszeripari kutatás-fejlesztést és a hatóanyag- és késztermékgyártás gyakorlatát a háromemeletes kiállítói térben. Vállalatunk lehetőséget kíván felajánlani e központ megtekintésére, így ezúton szeretnénk meghívni Önt, és a Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar hallgatóit a gyógyszergyártás és- fejlesztés eddig a külvilágtól szigorúan elzárt, varázslatos világát bemutató kiállításra.

Az érdeklődők 20-50 fős csoportokban vehetnek részt előzetes egyeztetést követően a világszinten is egyedülálló tudományos központ meglátogatásán.

Az interaktív és valódi szakmai élményt nyújtó kiállítás meglátogatása mellett egy maximum 55 fős rendezvénytermet tudunk biztosítani az Egis Tudományos és Technológiai Központba érkező csoportoknak, ahol a központlátogatáson kívül, ehhez kapcsolódva egyéb, előre egyeztetett program is megvalósítható. Ilyen események lehetnek többek között a tudományos és szakmai konferenciák, tanulmányi versenyek, egy-egy szakmai szervezet vezetőinek vagy tagjainak ülése, képzések, világnapi vagy sajtóesemények.

 

A csoportokat előzetesen egyeztetett időpontban várjuk.

A rendezvényhelyszínen őrzött parkoló áll a vendégek rendelkezésére, de tömegközlekedéssel is kényelmesen megközelíthető. Bízunk benne, hogy személyesen is mielőbb bemutathatjuk központunkat. Ezzel kapcsolatban visszajelzésüket az alábbi e-mail címre várjuk: antal.szabina@egis.hu.

A látogatóközpont címe: 1106 Budapest, Keresztúri út 11-13.

A látogatóközpont igénybevételének lehetséges időpontjai: 2017. szeptembertől

A látogatás időtartama: 1,5-2 óra

 

Üdvözlettel:

Menthy Mariann

kommunikációs vezető

 

Antal Szabina

kommunikációs diákmunkatárs

Mobil: (+36) 30 822 56 19

E-mail: antal.szabina@egis.hu